avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare proces verbal de contraventie - intampinarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare proces verbal de contraventie - intampinarea IPJ poate fi un avantaj?

Buna ziua,

In urma unei contestarii unui proces verbal de suspendre a permisului de conducere, deoarece am fost surprins cu aparatul radar cu viteza de 104 km/ora, am fost prezent la judecatorie. Aici, conform solicitarii mele, am primit de la judecator un document "intampinare" din partea IPJ Vrancea - de pe raza caruia s-a produs evenimentul. In aceasta itampinare se mentioneaza ca viteza era de 16 km/ora, nu de 104 cat este mentionata in procesul verbal.
Doresc sa stiu daca ma pot folosi de aceasta particularitate pentru a solicita anularea procesului verbal.

Va multumesc,
Claudiu
Cel mai recent răspuns: Ene Dragos , Consilier juridic 19:14, 12 Martie 2013
16 km/h ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie radar ; problema cu data buletinului metrologic pt aparatul radar andreeamarinela andreeamarinela 1.pe scurt: am fost surprinsa in localitate cu 104 km/h, am facut contestatie, am primit intampinare de la ipj cu 4 fotografii. primele 2 fotografii sunt cu ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am fost surprins de aparatul radar pe raza unei ... LOPY LOPY Bună seara, am fost surprins de aparatul radar pe raza unei localitati , după procesul verbal al agentului cu viteza se 105 km/h. Am făcut acțiune în ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal - suspendarea permisului de conducere r0bertC r0bertC Salutare, In data de 30 martie 2016 mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile, fiind surprins de detectorul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)