avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Trecere de la impozit pe profit la impozit pe venit ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Trecere de la impozit pe profit la impozit pe venit pana in 25 martie 2013

Buna seara. Am o intrebare: in cazul unei firme fara activitate de la infiintare din 2007 (implicit fara niciun venit din nicio activitate) si pana in prezent cu CAEN 7022 consultanta in afaceri si management, in prezent platitoare de impozit pe venit trebuie sa depun declaratia 010 pt a trece la impozit pe venit? Mai mult firma a fost suspendata in perioada 01.05.2009 si 01.05.2012. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 23:03, 12 Martie 2013
Cred ca s-a strecurat o greseala.Pana acum ati fost platitor de impozit pe profit.
in opinia mea ramaneti la impozit pe profit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit cindianton cindianton Buna ziua, Am o societatea infiintata in iunie 2014 cu cod CAEN 7022 \\\\"Activitati de Management si Consultanta\\\\". La infiintare societate era platitoare ... (vezi toată discuția)
3% sau 16% sau platitor de tva? inspectorhr inspectorhr O societate ,desii avand principala activitate codul caen 7022-consultanta si management in afaceri ,doreste sa fie platitoare de 3% impozit pe venit si ... (vezi toată discuția)
Schimbare mod de impozitare somerio somerio Buna ziua, Am si eu o intrebare... sper ca cineva sa-mi poata da un raspuns. Mi-am infiintat un SRL in martie 2013. Din cauza unei proaste colaborari, am ... (vezi toată discuția)