avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin - exista dosar penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin - exista dosar penal?

Buna, ma numesc A am 16 ani si zilele trecute am fost prins ca am furat dintr-un supermarket(o prostie copilareasca, am furat o ciocolata) paznicul m-a retinut si a chemat politia, acestia mi-au pus intrebari, au sunat pe seful lor, au discutat si au spus sa stau linistit( probabil , cred ca din cauza faptului ca eram la prima abatere) mi-au facut proces verbal, am semnat, am platit ciocolata si mi-au dat drumul sa plec fara a mai afla nimeni altcineva. Intrebarea mea este cum ma va afecta lucrul acesta pe viitor, de exemplu la iesirea din tara(peste 2 saptamani plec in Italia, pentru vacanta de primavara), sunt intr-o evidenta sau ceva de genul, am cazier, ma vor lasa sa trec?
ce scrie acolo pe procesul-verbal? cazier aveti dar momentan nu e nimic notat in el :)
Mergeti linistit in vacanta,nu aveti cazier, posibil sa primiti o amenda administrativa in cazul cel mai rau daca este intocmita lucrare penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt neintentionat din magazin dantuca dantuca Am intrat in supermarket fara cos, avand numai cateva cumparaturi de facut; pe langa cateva obiecte mai mari am luat si cateva mai mici, intre care si o ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket M.a.y.a M.a.y.a Am 50 de ani si la un moment de nebunie am furat de la un supermarket niste bunuri in valoare de aprox. 110 lei. Am cumparat rosii, si dupa cantarire am mai ... (vezi toată discuția)
Am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 lei madalinadumitra madalinadumitra Buna ziua!am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 de lei am fost prins si am fost la sectie de politie unde am dat declaratie si am recunoscut ... (vezi toată discuția)