avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca pot executa un debitor pe o cota parte dintr-un apartament detinut de catre acesta.
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:10, 13 Martie 2013

Daca are o cota parte, sigur ca puteti urmari cota determinata e debitorului.

"Creditorii personali ai unui debitor coproprietar sau codevalmas nu vor putea sa urmareasca partea acestuia din imobilele aflate in proprietate comuna, ci vor trebui sa ceara mai intai imparteala acestora.
Creditorii personali pot urmari insa cota-parte determinata a debitorului lor din imobilul aflat in coproprietate, fara a mai fi necesar sa ceara imparteala."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita alte imobile in care debitorul e doar coproprietar - dalida2009 dalida2009 In cazul executarii silite, banca poate executa si un apartament care nu a fost depus garantie, si la care debitorul este doar coproprietar cu o cota de 25%? ... (vezi toată discuția)
Notare de ececutare silita in cartea funciara necsu necsu Am un contract de credit pt nevoi personale garantate cu ipoteca pe mai multe imobile. Banca a investit contractul in camera de consiliu si a notat prin ... (vezi toată discuția)
Executare silita bebe09 bebe09 Buna ziua, Partenerul meu de viata(nu suntem casatoriti) se afla in imposibilitatea sa mai plateasca ratele la banca.Noi avem impreuna un teren si o ... (vezi toată discuția)