avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reclamatie angajator - muncitor in concediu fara plata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reclamatie angajator - muncitor in concediu fara plata care de fapt a lucrat 12 ore pe zi

cum as putea face o reclamatie la itm,pentru un angajator care a tinut un salariat in concediu fara plata si salariatul a lucrat mai multe luni 12 ore pe zi?
Cel mai recent răspuns: mancipri , utilizator 07:16, 14 Martie 2013
Pai vb de reclamatie la tribunal. Nu de reclamatie la ITM.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
Cristian Raduta - Birou de Mediator, Mediator
OOANA1977 a scris:

cum as putea face o reclamatie la itm,

Se pare ca userul a intrebat altceva...
Userul a intrebat de reclamatia la ITM ....
cum as putea face o reclamatie la itm ....

M-am gandit ca poate nu stie de varianta pe instanta.

[Editat - va rog sa va schimbati stilul de postare intr-unul pasnic si politicos, multumesc]
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
Admin, administrator
mediere a scris:

Pai vb de reclamatie la tribunal. Nu de reclamatie la ITM.

Se poate face " reclamatie " la Tribunal ? Aveti un model ?

Alte discuții în legătură

Daca salariu nu e platit la data specificata in contractul de ... rodi2009 rodi2009 Daca salariu nu e platit la data specificata in contractul de munca in perioada de proba ,cum se poate recupera chiar daca patronul acuza angajatul de furt ... (vezi toată discuția)
Demisia max95 max95 Mi-am dat lichidarea si firma la care am lucrat nu mi-a mai dat salariu. Unde pot sa fac o sesizare . Sunt dim Medias. (vezi toată discuția)
Contract de munca goldstar9 goldstar9 Buna ziua in urmatoarea speta: Daca firma X angajeaza pe Dorel si Ionut in constructii ,se poate face contract de proba pe o saptamana sau mai putin iar dupa ... (vezi toată discuția)