avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenintari din partea unei firme de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenintari din partea unei firme de recuperari creante

ce pot pati daca am fost anuntata printr-un mesaj ca voi fi vizitata de un agent de executare de la celebra firma ?am o datorie veche de 8 ani la banca de 1100 lei iar sotul meu a avut o decoperire de card acum 11 ani la alta banca.Am fost amenintata de n-spe mii de ori ,mi s-a oferit si reduceri peste reduceri ,mi s-au lipit si autocolante pe usa de la intrare,au fost sunati si vecinii si la servici am fost sunata de nenumarate ori!

[editat de moderator-Nu mai mentionati numele persoanelor juridice in mesajele dvs, multumesc]
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
gi-jane2, moderator
multumesc ptr raspunsuri !sa stiti ca uneori nici noaptea nu pot sa dorm din cauza asta!e drept ca sunt datoriile mele care ar fi trebuit sa le achit sa nu ajung in situatia asta,dar din varii motive s-a ajuns aici !plicuri am mai primit dar nu sunt pe baza de semnatura (recomnadate,citatii s.a.m.d.)care sa necesite o confirmare de primire!!astept agentul de recuperari maine!basta ma roaga in mesaj sa il contactez sa il anunt intre ce ore o sa fiu la domiciliu!

[Editat - va rugam NU mai scrieti nume de persoane fizice sau juridice in mesajele dvs.]
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
Admin, administrator
in concluzie, eu nu prea inteleg: doriti sa le achitati debitul prescris?
Este o datorie prescrisa, e clar. Dar ce ar trebui sa faca, sa le zica doamna ca sa nu o mai terorizeze cu telefoane/vizite? Daca ar cere executare silita ar fi simplu, ar face contestatie la executare si gata. Dar in cazul asta? Stresul dumneaei nu conteaza?
Nu prea exista solutii decatsa-i actionezi in judecata , sa dovedesti un prejudiciu.. cam greu.
Se intampla asta mai ales in cazul celor care nu-i ignora de la bun inceput.
Cunosc si eu un caz similar, o datorie prescrisa de doi ani, acum au sunat-o sa ii spuna ca o sa aiba o vizita la domiciliu. Acolo locuieste o pensionara bolnava cu inima care ar fi cu siguranta afectata si speriata de o astfel de vizita. Si nu poate face nimic sa ii opreasca daca ei vor sa o viziteze, chiar daca datoria este demult prescrisa.

Alte discuții în legătură

Factura telefon - recuperatori ContSters207746 ContSters207746 buna ziua,as avea nevoie si eu de un sfat sau de o parere.am facut un abonament la [EDITAT] ,nu am mai platit de 1 an si ceva.totalul de plata e de 655 ron. m ... (vezi toată discuția)
Vizita unui agent de executare silita melkoci melkoci Buna Astazi am gasit lipit pe usa o hartie cu urmatorul text:\\"ati fost vizitat de un agent de executare silita al societatii XXX.Sunati de urgenta la unul ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit florin27 florin27 acum aproape sase ani(dec 2005) am luat un credit de nevoi personale de la [editat] pe care din motive personale nu la-m achitat acum dupa aproape sase ani de ... (vezi toată discuția)