avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenintari din partea unei firme de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenintari din partea unei firme de recuperari creante

ce pot pati daca am fost anuntata printr-un mesaj ca voi fi vizitata de un agent de executare de la celebra firma ?am o datorie veche de 8 ani la banca de 1100 lei iar sotul meu a avut o decoperire de card acum 11 ani la alta banca.Am fost amenintata de n-spe mii de ori ,mi s-a oferit si reduceri peste reduceri ,mi s-au lipit si autocolante pe usa de la intrare,au fost sunati si vecinii si la servici am fost sunata de nenumarate ori!

[editat de moderator-Nu mai mentionati numele persoanelor juridice in mesajele dvs, multumesc]
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
gi-jane2, moderator
Sa nu deschida iar daca se simte amenintata, sa cheme politia.
NU!IN NICI UN CAZ !
Pe cine asteptati doamna?..... Ii spuneti si cand sunteti acasa,.... sa nu se dernjeze saracutul de el,... doamna cu astia nu se merita sa fiti de treaba, ganditi-va ca ei lasa fara scrupule batrani si bolnavi pe strazi. Ati citit macar mesajul privat pe care vi l-am trimis? V-am scris in el exact cum puteti scapa de ei...... pot sa pun si aici daca ma lasa moderatorii sa reproduc partial discutia (fara nume de persoane sau firme). Garantez ca nu va vor deranja prea mult. (ultima fraza este intrebare pt. moderatori)
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2013
CountPorcula1987, utilizator
Daca se poate sa imi trimiteti si mie un mesaj privat cu discutia, asta in cazul in care credeti ca ar fi de ajutor si pentru cunostinta mea din aceeasi situatie, v-as fi recunoascatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura telefon - recuperatori ContSters207746 ContSters207746 buna ziua,as avea nevoie si eu de un sfat sau de o parere.am facut un abonament la [EDITAT] ,nu am mai platit de 1 an si ceva.totalul de plata e de 655 ron. m ... (vezi toată discuția)
Vizita unui agent de executare silita melkoci melkoci Buna Astazi am gasit lipit pe usa o hartie cu urmatorul text:\\"ati fost vizitat de un agent de executare silita al societatii XXX.Sunati de urgenta la unul ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit florin27 florin27 acum aproape sase ani(dec 2005) am luat un credit de nevoi personale de la [editat] pe care din motive personale nu la-m achitat acum dupa aproape sase ani de ... (vezi toată discuția)