Am fost angajat cu contract de munca la o firma si nu am fost platit pentru zilele lucrate,mi-au fost promise si cupoane de masa.
Am dat in judecata firma,dar instanta nu mi-a acordat si despagubirile pe care le-am cerut,numai salariul de pe statul de plata mi-a fost recunoscut de instanta-din august 2007 nu am fost platit pentru munca depusa.
Ce pot face ca instanta sa-mi acorde si despagubirile aferente conform Codului Muncii?
Va multumesc!
Urmeaza sa dzclarati recurs impotriva hotaririi solicitind si despqgubiri pentru intiziere dar si valoarea tichetelor de masa daca aveati dreptul la acestea corespunzator perioadei lucrate
Este foarte posibil ca in contractul de munca sa nu fie trecute si tichetele de masa si atunci acesta nu sunt datorate, ci v-au fost doar promise verbal, ceea ce nu constituie o obligatie pentru angajator.
Bonuri masa
emanuel2001
Buna ziua,am o intrebare-un angajator poate sa nu-ti mai acorde tichete de masa daca a promis?Si poate sa nu-ti mai dea salariul cuvenit?
Am lucrat undeva si ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa
danutza-dana
Va rog sa-mi spuneti daca mi-am dat demisia conf art 55/lit b pe 23 08 2011,dar contractul de munca mi-a fost inchis incepand cu data de 31 08 2011,mai pot ... (vezi toată discuția)