avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda contraventionala neplatita - plata separata de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda contraventionala neplatita - plata separata de impozit?

Buna ziua,
Am primit o amenda pentru fuga de la locul accidentului si figurez cu ea la finantele locale. Intrebarea mea este daca parintii mei pot plati impozitul pe locuinta, iar eu sa platesc ulterior amenda si impozitul pe masina, care este pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 14:02, 13 Martie 2013
Nu au legatura rolul parintilor si amenda dvs..
Da, parintii platesc datoria care figureaza pe numele lor, iar dumneavoastra platiti amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda neplatita care se regaseste in impozitul pe casa Ginulici Ginulici Fiul meu lucreaza la o societate de transport, si din cauza starii tehnice a masinii, a fost amendat, iar eu am fost conditionata de plata impozitului pe casa ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal auto ContSters274839 ContSters274839 Rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: Am fost azi sa scot certificatul fiscal auto( mentionez ca masina este pe numele meu) si spre surprinderea ... (vezi toată discuția)
S-a vandut o masina, actele au ramas pe vanzator, s-a produs un accident , care sunt consecintele? ofeliadaniel ofeliadaniel Buna ziua! Am vandut masina prin contract de vanzare cumparare, proprietarul adica tata impreuna cu cumparatorul au fost la primaria din Deva unde a fost ... (vezi toată discuția)