avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 247 - retrocedari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 247 - retrocedari

Buna ziua.

Va rog sa-mi spuneti daca inca se mai pot face cereri de retrocedari conform legii 247 pentru proprietati. Tatal meu a avut o casa in Bucuresti pentru care nu am facut cerere de retrocedare pana la ziua de azi.

Va rog sa m-ajutati.

Multumesc frumos.
gbaii
Cel mai recent răspuns: ciprianghionoiu10 , utilizator 19:37, 14 Aprilie 2013
Stimat forumist,

Notificarea respectivă, din punctul meu de vedere se făcea pe Legea 10/2001.

Din păcate, termenul instituit prin respectiva lege a fost epuizat.

Prin urmare, răspunsul este: nu.

Cu stimă.
Am auzit ca se va promulga o lege noua pe 26 martie, lege legata tot de retrocedari. Credeti ca as putea beneficia de prevederile legii respective in legatura cu subiectul pe care l-am deschis?
Multumesc frumos.
Stimat forumist,

Haideți să vedem legea după intrarea ei în vigoare. Nu pot spune nimic pe ceva ce nu există, încă.

Cu stimă
Aveti dreptate.

Multumesc.
Cu aceeasi stima,
buna seara!evident ca cei mai multi am si eu o problema care e transmisa din generatie in generatie si as dori un sfat din partea dumneavoastra!bunicul meu a avut o moara care abuziv i.a fost demolata si pe pamantul pe care a fost moara coperativa a ridicat un magazin alimentar si un bar !incercam de peste 30 de ani sa gasim o solutie de rezolvare ....si nimic problema e ca de putin timp vin oameni sa vada magazinul respectiv datorita faptului ca a fost scos la vanzare!e cu putinta sa vanda odata ce pe spatiul respectiv nu au nici un document de propietete?sau pot falsifica acte?ma ingrijoreaza si sincer as vrea ca tatal meu sa termine cu grijile ...!va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2013
ciprianghionoiu10, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu Buna seara. Fostii proprietari sau succesorii acestora care nu au facut pana la aceasta data cereri de retrocedare a imobilelor nationalizate in perioada ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren cristian82 cristian82 Buna ziua, am aflat recent de la tatal meu ca strabunicul meu a avut un teren, cu titlu de proprietate, dar de care nu s-a interesat nimeni de zeci de ani ... (vezi toată discuția)
Totul despre modificarile aduse unor legi (de ex: modificarile la lg. nr. 10/2001) janblanaru janblanaru am cumparat un apt in Constanta, in data de 30 03 1997 pe Lg. 112/1995, cu terenul in folosinta pe durata existentei constructiei, dupa ce am facut demersuri ... (vezi toată discuția)