avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie,Neprezentare,efecte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie,Neprezentare,efecte

Buna ziua.
Foarte pe scurt in cursul anului 2012 am fost angajat la un partener al unui furnizor de telecomunicatii.
Am incheiat 2 contracte cu 2 cabinete medicale , am semnat actele , am trimis actele la backoffice pentru activare.
Contractul a fost activat , telefoanele gratuite au fost livrate la clienti. Toate bune si frumoase pana cand ...
Primele facturi , pentru ambii clienti au venit eronate , eroare cauzata de furnizorul telecom . Nici dupa 2 luni de zile nu au primit facturile in original si recalculate .
Drept urmare sim-urile clientilor au fost blocate . Eu nu mai lucrez in prezent la acel furnizor de telecomunicatii , am aflat ulterior ca nu s-au rezolvat problemele de pe facturi. Mai mult clientii acuza ca nu au primit contractele in orginial. Am emailuri de la furnizorul de telecom cum ca au gresit facturile si urmeaza sa indrepte situatia , am email de colegii de la activare cum ca , contractele au fost trimise in orginial.
Acum,m-am trezit ca sunt citat eu personal , la politie , pentru ca cei 2 medici au depus plangere impotriva mea,citatie in dosar penal. . .
Ce este de facut?
Eu nu mai lucrez acolo,am emailuri cum ca greselile nu au fost din partea mea si ca eu nu am avut legatura cu trimiterea actelor sau cu facturile in nici un fel.
Va multumesc .
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
lavin12, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:46, 13 Martie 2013
Solutionarea este conditionata de declaratiile si probele care urmeaza sa fie depuse de partile implicate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portare esuata persoana juridica telecom CristiMinc CristiMinc Buna ziua. La inceputul lunii Noiembrie 2015 am hotarat sa fac o portare de la Vodafon la Telecom, abonamentul fiind pe persoana juridica. Am semnat un ... (vezi toată discuția)
Bani însușiți de la locul de muncă. cum să procedez pentru a rezolva această problemă? Urbz Urbz Buna ziua! Acum ceva timp, am lucrat la o companie multinationala si am facut o prostie! Am facturat marfa pe anumiti clienti, marfa care a fost vanduta ... (vezi toată discuția)
Am un contract de munca nesemnat de mine dar care este inregistrat la itm, nu am fisa medicala facuta, sunt luata din somaj, acum vor sa ma oblige sa-mi dau demisia. carmen.dochiu carmen.dochiu Am un contract de munca nesemnat de mine dar inregistrat la ITM, nu am fisa medicala si cazier facute la angajare, sunt preluata din somaj dar nu beneficiez de ... (vezi toată discuția)