avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Pentru candidati
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Pentru candidati

1. Care credeti ca ar fi salariul minim acceptabil in cazul unei colaborari?
2. Care credeti ca este defectul celor mai multi dintre angajatori?
3. Care este calitatea pe care ati dori sa o regasiti la un angajator?
4. Daca ati fi angajator, ce ati solicita de la candidatii /. colaboratorii dumneavoastra?
Cel mai recent răspuns: irinuca20 , utilizator 19:38, 5 Iulie 2005
DEFECTUL PRINCIPAL AL ANGAJATORILOR: LI SE URCÃ PUTEREA LA CAP, UITÃ DE UNDE AU PORNIT CÃ, SI EI AU FOST ANGAJATI CÃNDVA.
OK. E un inceput. Imi vine greu sa cred insa ca toti angajatorii seamana intre ei...
1.in functie de cerintele angajatorului, de atributii,sfera activitatii;
2.pretind experienta si profesionalism pe bani putini;
3. consecventa in orice situatie ( de castig sau criza)
4. corectitudine;
Nu toti angajatorii seamana intre ei! Sistemul este identic!, iar noi nu putem face fata sistemului. Credeti ca avem sanse de castig, cand pana si un amarat de examen (pe care il platesti ca sa participi la el, in cele mai multe cazuri), este ``masluit``? Convingeti-ma, in caz contrar... Daca ne-am opune, sau daca am avea puterea sa ne opunem in vreun fel, cred ca angajatorii nu ar mai fi toti ``identici``
1.Daca e vorba de colaborare in general se merge pe realizari. Greu gasesti pe cineva care iti ofera o suma fixa pentru ca angajatorul considera ca trebuie sa te implici, ori daca te-ar angaja trandavesti. Este pentru unii cea mai corecta modalitate. 2.Defectul celor mai multi este ca tu esti o sluga si trebuie sa faci ca el cit timp de plateste. 3.Sa aprecieze calitatea si eforturile unei persoane. 4. Corectitudine si munca calitativa, iar toate vor merge si salariatii sau colaboratorii vor fi multumiti. Mici comerciantii mai trebuie intelesi, ca la cite taxe platesc abia fac fata lor, daramite sa te plateasca cu un salariu fix si tu sa trandavesti.

Alte discuții în legătură

Drept, politie sau psihologie..... care e mai buna???? raduvalentin04 raduvalentin04 BUNA ZIUA. AS AVEA SI EU O INTREBARE. CARE FACULTATE DIN URMATOARELE DE MAI JOS ESTE MAI BUNA SI DUPA CARE VEI AVEA UN SERVICIU STABIL , BINE PLATIT SI ... (vezi toată discuția)
Pacaleala sau gresala ?? noane noane La sfarsitul lunii martie 2018 am contractat un pachet de salariu la Otp Bank , la sucursala Traian Rm.Valcea. Mentionez ca am solicitat pachetul respectiv ... (vezi toată discuția)
Student caut cabinet avocatura pentru colaborare FarFromSane FarFromSane Buna ziua, Numele meu este Catalin Bucsan , sunt student in anul IV la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Romano - Americane si m-am gandit sa ... (vezi toată discuția)