avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

Am facut recurs dar nici o parte nu s-a prezentat la primul termen prin urmare s-a suspendat judecata. Ce este de facut daca imi doresc in continuare sa ma judec? Pentru cat timp este suspendarea valabila?
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 15:16, 20 Februarie 2009
faceti o cerere de reluarea judecarii - art.155 cpc
Va trebui sa depuneti o cerere de repunere pe rol a cauzei.
Cererea se timbreaza cu 1/2 din valoarea cu care ati timbrat cererea de recurs.
In cazul in care nu repuneti pe rol cauza, va opera perimarea dupa 1 an in cauzele civile sau 6 luni in cele comerciale.
Ultima modificare: Vineri, 20 Februarie 2009
Avocat Lăzăruţiu Lucian, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol a cauzei adinutza.2008 adinutza.2008 Bun, am inteles ca trebuie sa fac o cerere de repunere pe rol a cauze cf art245 pct 1 C.proc.civ. dar in situatia in care eu sunt in recurs, la ce instanta ... (vezi toată discuția)
Model cerere de inrerupere suspendare vechiul cod de procedura civila eusaisapte eusaisapte Mi s-a suspendat un proces din 2012 cf. art. 242 din vechiul CPC pe motiv ca \"partile au lipsit nejustificat\", \"Cu recurs pe toată durata suspendării\". ... (vezi toată discuția)
suspendarea cauzei conform art. 155 ind. 1 c.p.c. egkertsou egkertsou Buna ziua . As dori sa stiu care este termenul de valabilitate a suspendarii,respectiv dupa ce perioada se perimeaza cauza. De asemenea in cazul perimarii ... (vezi toată discuția)