In urma unui accident rutier soldat cu un dosar penal trebuie sa predau permisul de conducere. Am fost informat ca atunci cand voi preda permisul voi primi o dovada cu ajutorul careia voi putea sa obtin de la procurorul de caz drept de conducere de 30 de zile pana la solutionarea dosarului.
Intreabarea mea este daca am pierdut permisul de conducere in imprejurari necunoscute si nu am ce sa predau la politie prin urmare nu au ce dovada sa imi ofere cum as putea sa obtin drept de conducere pana la solutionarea dosarului ? Mentionez ca am facut o declaratie notariala pe propria raspundere ca am pierdut permisul de conducere pe care o voi atasa la dosar.
declararea pierderii permisului de conducere se face la SPCRPCIV (Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor) si nu la notariat.
in cazul de fata sfatul ar fi sa mergeti la serviciul permise si sa declarati permisul pierdut anexand si declaratia notariala, si solicitati eliberarea unui duplicat al permisului.
cel mai probabil permisul nu va fi eliberat ci pastrat la politie pana la solutionarea dosarului penal.
dupa acest pas solicitati o dovada cu drept de circulatie pe care o veti prezenta procurorului ptr reinnoire.
Acte masina furate
liana vesa
buna seara ,va rog sa ma ajutati ,mi sau furat actele din masina:talonul,permisul,cartea tehnica a masini,rovigneta ce trbuie sa fac ,nu pot conduce fara acte ... (vezi toată discuția)