avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Realizare popriri fara acord
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Realizare popriri fara acord

buna ziua.mi s-a efecuat poprire conform og 92/2003 la provident financial sa,unde sunt agent pe baza de comision.nu stiu insa daca are voie primaria sa faca asta fara acordul meu.in scrisoarea primita de la primarie scrie ca am titlu executoriu nr 219/08.11.2012.am intrebat si eu pe cineva si mi-a spuis ca nu are voie sa-mi faca asta.stiu ca puteam sa contest amenda,ca despre o amenda este vorba,dar nu am stiut la momentul potrivit.
Cel mai recent răspuns: ukzspan , utilizator 11:14, 14 Martie 2013
Conform Ordonantei 2/2001 privind regimul contraventilor procesul verbal de contraventie necontestat devine titlu executoriu odata cu expirarea termenului de plata, sa inteleg ca primaria v-a emis un alt titlu executoriu care nu vi s-a comunicat, dat poate vi sa dat in plic somatia si titlul executoriu si nu a avut cine sa il primeasca, plicul s-a reintors primarie (organ fiscal local) si comunicarea sa facut prin publicare conform Ordonantei 92/2003 interesati-va la Primarie ce sa intamplat,dar daca procedura nu a fost indeplinita nu primaria a gresit ci societatea unde activati pentru ca daca adresa de infintare a popriri nu detinea toate documentele justificative putea sa returneze poprirea. Poprire se poate face pe aproape toate veniturile cu unele exceptii ( alocatii, indemnizatii etc. scrie in codul de procedura civila)
Dar daca se dovedeste ca nu sunteti dvs persoana in cauza bani se pot restitui si puteti cere si dobanzi si penalitati de intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salar cu titlu executoriu emis de primarie gh3gh1 gh3gh1 Codul muncii arata ca se pot face popriri pe salariu doar in conditiile legii. S-a primit un titlu executoriu dat de primarie (in baza ordonantei 92/2003) ... (vezi toată discuția)
Dovada privind indeplinirea procedurii de comunicare prin publicitate Irina_sebea Irina_sebea Buna dimineata, Am o nelamurire cu privire la indepliniea procedurii de comunicare prin publicitate: In iunie 2018 am primit o \"Adresa de instiintare ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu administratie financiara adimct2007 adimct2007 In urma primirii unei adrese de infiintare a popririi, insotita de titlu executoriu, de la DGFP sau Primarie - serviciul taxe si impozite, angajatorul poate ... (vezi toată discuția)