avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salar cu titlu executoriu emis de primarie
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salar cu titlu executoriu emis de primarie

Codul muncii arata ca se pot face popriri pe salariu doar in conditiile legii.
S-a primit un titlu executoriu dat de primarie (in baza ordonantei 92/2003) prin care se solicita pentru un salariat poprirea pe salariu a unei sume de bani. Se pot face poprire pe salariu in baza adresei primariei si a titlului executoriu emis de aceasta sau numai pe baza unui titlu executoriu emis de un executor judecatoresc?
Ultima modificare: Luni, 5 August 2013
gh3gh1, utilizator
Cel mai recent răspuns: gh3gh1 , utilizator 15:52, 5 August 2013
da, actul emis de primarie este titlu executoriu, deci se poate.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu prin executor judecatoresc anamaria81 anamaria81 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: un salariat este garant disjunct (a garantat pt o societate un imprumut la o banca). Societatea la care lucrez a primit o ... (vezi toată discuția)
Realizare popriri fara acord yus yus buna ziua.mi s-a efecuat poprire conform og 92/2003 la provident financial sa,unde sunt agent pe baza de comision.nu stiu insa daca are voie primaria sa faca ... (vezi toată discuția)
Adresa infiintarea a propririi ispasdina ispasdina Buna ziua, Am primit o adresa de infiintare a propririi de la Administratia Finantelor Publice, pentru un angajat de-al nostru, care nu si-a platit impozitul ... (vezi toată discuția)