avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie catre banca- poprire pe conturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie catre banca- poprire pe conturi

buna ziua ...

am si eu o intrebare.....imi deschid un cont bancar unde depun o suma de bani...pe numele meu mai exista si o datorie la o firma...se poate ca aceea firma sa aiba acces la banii din banca ?
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 13:01, 14 Martie 2013
Daca firma respectiva obtine executarea datoriei, executorul va pune poprire pe conturile dvs. Pana tunci, nu are cum sa aiba acces, datorita secretului bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi bancare vulpoi vulpoi Buna seara! As dori sa stiu in cazul in care o societate are contul blocat la banca unde isi desfasoara toate operatiunile bancare poate de schide un cont la ... (vezi toată discuția)
Pot deschide un nou cont bancar fara griji Portokla89 Portokla89 Buna ziua numele meu este Marius Mihailescu si am o mare mare problema. In prezent am un cont la raiffaisen un card pe care imi intra salariul iar contul este ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar mosquito mosquito Salut. Am o poprire pe contul bancar de acum vreun an pentru un credit neachitat in valoare de ~5000 ron. Nu lucrez nicaieri, nu am salariu, am cateva ... (vezi toată discuția)