azi am primit un sms de la un nr de telefon, numar normal, cum ca as fi fericita castigatoare a sumei de 50 000 lei la super bingo metropolis. ...bani neimpozabili...ce trebuia sa fac? sa merg la una din bancile pe care mi le-a enumerat tipul, sa deschid un cont ca sa am unde primi banii. pentru a se putea face tranzactia, trebuia sa am pregatiti 840 lei, vezi doamne pentru comisioanele bancare. am intrebat ca daca intra banii in contul meu, se pot lua comisioanele din ei..nuuu, nu asa...neincrezatoare cum sunt, am pus prea multe intrebari si m-a pus sa merg unde am acces la internet, sa imi arate site-ul. am intrat pe net,am cautat intai. scria clar ca e mare teapa. am sunat sa ii spun ca am facut rost de bani, ce fac cu ei...si-a dat seama ca nu o sa mearga, mi-a raspuns ca sa sun din nou cand ajung la banca si a inchis repede. am lasat sa treaca un timp si am sunat iar.vroiam sa vad ce ma pune sa fac cu banii....si nu a mai raspuns.era telefonul inchis.
aviz tuturor care primesc asa ceva, se poate ca cineva sa creada si sa fie pacalit.
multumesc. m-au prins si nepregatita,nu mi se mai intamplase. acum imi dau seama ca am facut si greseli, trebuia sa spun ca nu am acces la internet. trebuia sa nu pun atatea intrebari si sa ii joc jocul mai mult. mi-ar fi spus si unde sa pun banii.
daca ati sti cati oameni "cititi" inclusiv judecatori ,doctori si politisti au cazut in aceasta capcana......
unii au mers la banci si cu toate ca functionarele bancii ii indrumau sa se mai gandeasca acestia insistau sa depuna banii pentru ridicarea premiului.
mama unei cunostinte a fost sunata tot asa de un individ si i-a spus ca fiul ei, barbat in toata regula, a dat cu masina peste un copil. a sunat-o chipurile un avocat, i-a spus ca fiul ei e cu politia,procurorul, nu poate vorbi. ca sa il ajute, sa mearga la banca si sa puna bani,initial 6000 lei. s-a panicat femeia, a strans 1000 lei si i-a dus la banca. s-a ales fara bani si cu socul prin care a trecut.....