avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitorii sunt obligati sa plateasca restantele cas ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitorii sunt obligati sa plateasca restantele cas ale decedatului(PFA)?

as dori sa stiu daca mostenitorii sunt obligati sa plateasca restantele CAS ale persoanei decedate, fost PFA?
sotul si mama lui au primit o instiintare cum ca tatal, decedat in 2010, are o restanta la CAS pe anii 2007-2009 .
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2013
MITULINA, utilizator
Cel mai recent răspuns: MITULINA , utilizator 14:37, 15 Martie 2013
Mostenirea se compune din activ (bunuri) si din pasiv (datorii).Prin succesiune le preluati pe amandoua.
Cititi si acest articol:
www.avocatnet.ro/content/for...

Intocmiti o adresa scrisa de raspuns in care mentionati decesul titularului PFA si anexati o copie dupa certificatul de deces. Puteti avea castig de cauza.
La data decesului, daca firma PFA era activa, trebuia sa anuntati in scris registrul comertului, fiscul si cas, pentru radierea firmei si scoaterea din evidenta.
gigipopa a scris:

Intocmiti o adresa scrisa de raspuns in care mentionati decesul titularului PFA si anexati o copie dupa certificatul de deces. Puteti avea castig de cauza.
La data decesului, daca firma PFA era activa, trebuia sa anuntati in scris registrul comertului, fiscul si cas, pentru radierea firmei si scoaterea din evidenta.

firma a fost radiata dupa deces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune pfa, mostenire contract de leasing pentru auto nbogdan6 nbogdan6 Sotia mea lucra ca si pfa (cabinet contabil) si a achizitionat in leasing (pe pfa) un autoturism. Dupa decesul sotiei, eu sotul, am continuat sa platesc ratele ... (vezi toată discuția)
Pfa, deces titular BYL BYL Ce se intampla cu PFA dupa decesul titularului? Poate PFA face obiectul unei succesiuni sau mostenitorii pot continua sa desfasoare activitatea in vreun fel? (vezi toată discuția)
Mostenire debit la cas (casa de sanatate) florin1969 florin1969 Tatal meu a decedat in vara 2011, sunt 3 mostenitori la care unul a renuntat la ea. El a avut un PFA cu toate darile la stat achitate, a fost si ... (vezi toată discuția)