avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ordonanta presedintiala evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ordonanta presedintiala evacuare

in urma cu un an am inchiriat un apartament, spre norocul meu exista un contract de agentie pentru inchirierea apartamentului. Dupa 4 luni de la inchirierea apartanentuluiau aparul milioane de probleme cu proprietarul, nu a vrut sa recunoasca faptul ca a primit banii de chirie si garantia aferenta, au urmat 3 luni de negocieri,nu a vrut nimic, nici sa-si deschida cont , nici sa taie chitante,tot felul de golanii ,eu am refuzat sa-i mai platesc chiria, nu am parasit apartamentul,a inaintat proces in acest sens ,cerere pt evacuare silita.
aceasta cerere a fost respinsa de catre judecator ca fiind nefondata, a facut recurs,la primul termen de judecata a recursului ,cauza a fost amanata pentru comunicarea motivelor de recurs, astazi a fost termen de judecata , nu am putut pleca de la munca sa merg la proces, probabil ca luni se va afis pe portal just , solutia.
vreau sa stiu daca va avea castig de cauza , ce urmeaza sa fac, cum atac solutia ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:06, 15 Martie 2013
Daca castiga el in recurs s-a terminat si va evacueaza.
Daca pierde ramane de vazut ce se va mai intampla mai departe in celalT proces.
nu pot ataca sub nici a forma decizia?
Dupa recurs nu mai puteti ataca cu succes real.
Este ultima cale de atac in procesul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un contract de inchiriere neinregistrat la anaf, propietarul ... Smokefl0w Smokefl0w Am un contract de inchiriere neinregistrat la ANAF, propietarul insista sa eliberez garsoniera desi mai am 9 luni de contract. Eu o sa plec zilele astea ca nu ... (vezi toată discuția)
Autorizare patrundere executor yamada yamada In urma unei licitatii imobiliare, adjudecatarul apartamentului castigat la licitatie cere incuviintarea executarii silite. Pe portalul justitiei vad ca s-a ... (vezi toată discuția)