avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... expertiza contabila
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

expertiza contabila

?....cine ma poate indruma, unde sa ma pot adresa privind solicitarea de expertiza contabila pt ca Dministratorul imobilului unde locuiesc a numit peste noapte un alt administrator, care nu stiu daca are actele si studiile necesare acuparii acestei functii...in afara de atesta ar trebui sa aiba si un cazier judiciar? Ce acte sunt necesare de fapt? Acesta nu are contract de munca ci doar o indemnizatie????...face plati cu prestatori pe baza de chitanta de mana si nimeni nu stie de fapt care sunt costurile reale dupa care ne incarca pe noi proprietarii la intretinere...nu asigura transparenta cheltuielilor...IN CALITATE DE PROPRIETAR, POT SA II SOLICIT ACTELE ASOCIATIEI LA CONTROL? Cui ma pot adresa in afara de primaria locala cu care dl admin este in relatii minunate...
Apreciez ca prima data ar trebui sa va adresati presedintelui, printr-o cerere scrisa, cu toate nemultumirile si presupusele nereguli ce le-ati depistat.Daca acesta nu va da un raspuns motivat, cu acte atasate, urmati pasii ierarhici:primarie, politie prin biroul investigatii fraude, anaf.
bodeanu-ita a scris:

.... urmati pasii ierarhici:primarie, politie prin biroul investigatii fraude, anaf.

Nu exista nicio ierarhie intre aceste institutii ... sesizare se poate depune in acelasi timp la toate institutiile mentionate de dvs ...
Presedinta...:spam:..este una dintre cele doua maini ale admin.....dar aveti dreptate, va trebui sa epuizez toate caile pana a ajunge la FINAL si a ma lamuri. Voi solicita o baza de pret, o justificare a ceea ce inseamna aceasta cota pe care o pretinde. MULTUMESC TUTUROR SIO SEARA BJNA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda asociatie de proprietari monyca1981 monyca1981 Buna ziua sunt locatara a unui bloc de 16 apartamente,2 scari.. Din cate am inteles persoana ce conduce asociatia de proprietari este intangibila de catre ... (vezi toată discuția)
Serv. cgugoasa cgugoasa As dori sa stiu ce atributii legale are personalul din primarie din compartimentul <Relatii cu asociatiile de proprietari>. Se pare ca exista niste ... (vezi toată discuția)
Cine poate verifica un administrator? sorintm sorintm Buna ziua,doresc sa stiu cine poate verifica gestiunea un administrator de bloc daca nu suntem afiliati la FALT(Federaţia Asociaţiilor de Locatari ... (vezi toată discuția)