avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anrp
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anrp

Am un dosar la ANRP pe legea 10 de despagubire pt o casa care a apartinut unei matusi mai indepartate a sotiei pe care mama iei a intretinuto in 2006 am facut un act de cesiune de drepturi si obligatii si pe dosarul de retrocedare ,asa am fost sfatuiti de notar, pt a nu exista probleme cu alti nepoti sau rude dupa moartea ei nu avea copii dosarul a ajuns la ANRP de 2 ani. cu noua lege guvernul vrea sa mi dea puncte si despagubiri dupa 2017 in 10 ani si sa fim impozitati cu 85 la suta pt cesiunea facuta in 2006 mentionez ca dosarul meu nu a fost solutionat inca de ANRP. intrebarea este ce pot sa fac sa dau in judecata ANRP? impzitul se ia in considerare si pt cesiunea mai veche de la intrarea noi legi? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters243801 , utilizator 15:41, 17 Martie 2013
sa asteptati intrarea in vigoare a legii ca sa vedem ce dispune, ce se spune la tv. nu se plica in justitie.
am inteles ....proiectul noi legi e pe site eu ma gandeam ca o sa se voteze ca usl e majoritar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune dosar anrp, despagubiri ContSters53266 ContSters53266 Buna am un dosar de despagubire pe legea 10 /2001 si dispozitia primita de la primarie in baza legi 247/2005 dosarul este din 2011 la anrp nesolutionat dosarul ... (vezi toată discuția)
Restituirea in baza 10/2001 ;sunt mostenitor dar nu am facut eu demersul de retrocedare laurentiu74 laurentiu74 Sunt in situatia de a nu sti daca persoana care a intocmit dosarul de retrocedare (ruda mea de gradul doi si care sustine ca a facut dosarul in nume propriu ... (vezi toată discuția)
Dosar legea 10/2001 constantin17 constantin17 Buna dam un dosar pe legea 10/2001 de despagubire pt un imobil si teren care au fost demolate de comunisti am dispozitia primariei pt despagubire iar dosarul ... (vezi toată discuția)