avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale marire capital social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

marire capital social

Buna ziua!
As vrea sa stiu care este cea mai simpla modalitate prin care imi pot mari capitalul social al unui SRL cu asociat unic.
La Reg.Com. am primit un raspuns evaziv : ca ar trebui sa fac o cerere la ei si ca va fi numit un expert care va analiza situatia. Aceasta este modalitatea? Sau exista si o cale mai simpla?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 13:43, 24 Februarie 2009
Uitati-va pe sectiunea cu contabilitate sa vedeti acolo "mica publicitate", mai e putin si o sa citim si CV-uri.
Multumesc!
Totusi, as mai avea o nelamurire....cum fac dovada majorarii capitalului social? Trebuie sa depun chitanta la Reg.Com?
Multumesc!
Pe foaia de varsamant trebuie sa apara mentiunea majorare de capital, sau ceva in genul asta si normal ca trebuie s-o depuneti odata cu actele.
Odata cu Hotararea AGEA ( decizia asociatului unic de majorare a capitalului socia; in cazul dvs.) si cu Actul constitutiv modificat corespunzator, se va depune la ORC si DOVADA virarii aportului in numerar la majorarea capitalului social al societatii comerciale - dovada putand fi OP-ul prin care s-au virat banii in banca cu specificatia pe acesta \"APORT LA MAJORAREA CAPITALULUI SOCIAL\" sau chitanta de depunere in casierie a banilor aferenti majorarii de capital social..

Alte discuții în legătură

Majorare capital social societate pe actiuni cristina magdalena cristina magdalena Am inteles ca nu imi pot majora capitalul social prin reevaluarea terenului detinut, iar in rezerve exista o suma infima.Va intreb daca la o societate pe ... (vezi toată discuția)
Marire capital social negut_dorina negut_dorina buna seara , am si eu o intrebare .profitul obtinut in anul 2011 l-am repartizat in dividende s-a platit impozit pe dividende 16% pot sa repartizez dividendele ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Am un SRL cu asociat unic, care vrea sa cesioneze 10% din firma sotiei. Ce etape trebuie parcurse: Se face decizie asociat unic, contract de ... (vezi toată discuția)