avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Microintreprindere. Incadrarea activitatii desfasurate ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Microintreprindere. Incadrarea activitatii desfasurate conform C.A.E.N.

Ce fac daca am ca obiect principal activitate consultanta si management caen 7022, dar veniturile obtinute sunt:
1. in baza unui contract prestari servicii vanzare
2. servicii protectia muncii si psi

Sunt considerate venituri din consulanta si management
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:46, 17 Martie 2013
Trebuie sa va schimbati codul C.A.E.N. sau sa le adaugati in actul constitutiv pe cele pe care le desfasurati efectiv. Daca le aveti deja, trebuie sa mergeti la O.R.C. si sa faceti o declaratie in urma careia sa obtineti certificatul constatator din care sa reiasa ca desfasurati aceste activitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod secundar 6622 ohiki ohiki Buna ziua. Am o firma de consultanta cod CAEN 7022, mai exact intreprindere individuala. Pot activa ca si cod secundar codul CAEN 6622? Sau trebuie sa imi ... (vezi toată discuția)
Daca am codul caen 7022 pot fi microintreprindere? DanPatru DanPatru Am urmatoarea nelamurire: La sfarsitul anului 2013 am deschis o societate comerciala (SRL) cu obiectul principal de activitate “4791- Comert cu ... (vezi toată discuția)
Caen 7022 si 7490 utc utc Pe cod caen 7022 si 7490 pot desfasura activitatii de resurse umane, protectia muncii si psi? (vezi toată discuția)