avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod secundar 6622
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod secundar 6622

Buna ziua. Am o firma de consultanta cod CAEN 7022, mai exact intreprindere individuala. Pot activa ca si cod secundar codul CAEN 6622? Sau trebuie sa imi infiintez un alt PFA?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:50, 14 Decembrie 2014
Se pot activa mai multe coduri C.A.E.N. pe aceeasi P.F.A. Mergeti la O.R.C. si completati in acest sens o declaratie tipizata si, binenteles, achitati contravaloarea schimbarii. Ca sa nu mai cheltuiti bani si alta data, puteti sa mai adaugati si alte coduri ale caror activitati le-ati putea desfasura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprindere. incadrarea activitatii desfasurate conform c.a.e.n. amicont amicont Ce fac daca am ca obiect principal activitate consultanta si management caen 7022, dar veniturile obtinute sunt: 1. in baza unui contract prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen bondarino bondarino as putea sa adaug pe PFA codul CAEN 7022 - Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi managementpe baza Certificatului Profesional in Management ... (vezi toată discuția)
Srl- d cod caen 6622 aallyah9 aallyah9 Se poate pune pe un SRL-D ca si domeniu principal codul CAEN 6622- Agent de asigurari si ca domeniu secundar consiliere juridica in afaceri? Multumesc (vezi toată discuția)