avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... terenuri-proprietatea primariei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

terenuri-proprietatea primariei

primaria unei comuni sustine ca detine pamantul de o parte si de alta al cursului unui rau,pe care au si titlu de proprietate.Problema e ca am si eu titlu de proprietate pe o suprafata de 5400mp dobandita prin dreptul de reconstituire.ce acte trebuie sa cer primariei,in afara de titlu,pentru a putea demonstra ca terenul nu e al lor?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 11:53, 18 Martie 2013
actiune revendicare imobiliara in inst., comparatie de titluri, expertiza topo, etc.
daca ma aflu deja in proces cu primaria pot introduce actiunea revendicarii in instanta?
Depinde de natura si obiectul cauzei, daca va judecati pentru aceeasi cauza şi aceeasi obiect, categoric nu puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire si revendicare imobiliara constantin florin constantin florin Sunt proprietarul unei case ,achizitionate in decembrie 2007 ,cu un teren de 236 m rezultant din titlu de proprietate ,din care 234 m din C.F. ,langa ... (vezi toată discuția)
Avem probleme cu un pamant! tiramis2002 tiramis2002 BUNA ZIUA!VA EXPUN PE SCURT PROBLEMA:FAMILIA MEA ARE UN PAMANT PE CARE ARE UN TITLU DE PROPRIETATE.ALTA PERSOANA ARE SI EA PE ACELASI PAMANT TITLU DE ... (vezi toată discuția)
Actiune de revendicare imobiliare sau altfel de actiune? Imparatul Imparatul Detin in proprietate o suprafata de teren, cumparata prin metode forte incalcite si problematice de la sotia (mama mea vitrega) a tatalui meu. A facut un ... (vezi toată discuția)