avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract prestari servicii traducator - model
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract prestari servicii traducator - model

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu un model de contract prestrari servicii ( colaborare) de traducere, incheiat intre traducator si biroul de traduceri?
M-ar interesa pe ce perioada se incheie contractul (se stabileste de comun acord), ce clauze se pun pt nerespectarea contractului de catre traducator?
Care pot fi modalitatile de plata;in urma fiecarei comenzi sau se poate remunera lunar traducatorul pt numarul total de lucrari pe luna curenta?

Astept raspunsul dvs.
Multumesc,
Cristina

Alte discuții în legătură

Birou traduceri-obligatoriu srl sau ii? Emina Emina Buna seara, Am citit subiectele legate de birouri de traduceri, insa am o nelamurire. Poate un traducator autorizat sa deschida un birou, colaborand cu alti ... (vezi toată discuția)
Menționare numãr chitanțã în încheierea de certificare a traducerii gege gege Buna ziua, Conform art. 320 din ordinul 2333/C din 24 iulie 2013 privind aprobarea Regulamentului de aplicare a Legii notarilor publici şi a ... (vezi toată discuția)
Clauza exclusivitate Kapy Kapy Buna seara, As avea nevoie urgent de o niste clauze de exclusivitate pentru un contract de colaborare/prestari servicii: in sensul ca firma presteaza servicii ... (vezi toată discuția)