avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune impotriva bancilor pentru poprire alocatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune impotriva bancilor pentru poprire alocatie

Buna ziua,

Daca ma poate ajuta cineva cu un model de actiune, ce ar trebui sa scriu in ea sa o pot depune la registratura tribunalului.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: OvidiuDanut , utilizator 10:32, 18 Martie 2013
ciocann a scris:

Buna ziua,

Daca ma poate ajuta cineva cu un model de actiune, ce ar trebui sa scriu in ea sa o pot depune la registratura tribunalului.Multumesc anticipat.

Cauta pe google urmatoarea expresie: "contestatie la executare poprire model actiune", si vei gasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere stev stev Buna ziua, Doresc sa modific statutul unei asociatii si cand m-am prezentat la registratura mi s-a cerut sa completez o cerere tip, dar pe care ar fi ... (vezi toată discuția)
Nr cont, cui, cif, pt impozit salariu 16% asociatie proprietari gerbil gerbil Va salut ! Tatal meu este administratorul unui bloc. Trebuie platit acest impozit pe salarii de 16% si mi s-a spus la banca la BRD ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate: un coleg a făcut mai multe credite pe numele meu la ifn-uri doar cu o copie de buletin. am făcut plângere penală, dar deja sunt executat silit. ce pot face? Ovidiubistrita Ovidiubistrita În speranța că îmi veți răspunde va scriu și eu problema mea. In 2017 fara să știu un coleg de munca cu o copie de a mea de buletin a reușit să ... (vezi toată discuția)