avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariului

cine poate sa ma ajute si pe mine cu neplata salariului de catre angajator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:26, 18 Martie 2013
In acest sens va puteti adresa in scris ITM-ului sau puteti actiona angajatorul in instanta.
In ce sens doriti ajutorul ? ... ca modalitati de actionare nu aveti decat doua : sesizarea ITM-ului si/sau promovarea unei actiuni in justitie impotriva angajatorului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat-angajator garbacz garbacz dupa desfacerea contractul de munca angajatorul are restanta fata de angajat si nu vrea sa achita,ce e de facut ? (vezi toată discuția)
Neplata salariu de catre angajator az00t1 az00t1 Buna ziua. As dori va rog sa intreb care ar putea fi consecintele neprezentarii la locul de munca datorita neplatii salariului de catre angajator. Intr-adevar ... (vezi toată discuția)
Ma poate concedia fara demisie marus9 marus9 mai am de primit de la seful meu o suma mare de bani si mi-a propus sa semnez demisia dupa ce imi da jumatate din ei eu nu stiu ce sa fac ca sigur nu imi va ... (vezi toată discuția)