avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca - lamurire dispozitiv / solutie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca - lamurire dispozitiv / solutie

am primit astazi intr-un proces urmatoarea solutie

Solutie: Admite excepţia necompetenţei funcţionale .Trimite cauza spre soluţionare unui complet specializat în soluţionarea litigiilor cu profesionişti.Dată în şedinţa Camerei de consiliu.Pronunţată în şedinţa publică

Ce urmeaza acum trebuie sa primesc citatie pentru un nou proces?
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 10:40, 19 Martie 2013
Se schimba completul de judecata si veti fi citat din nou .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia necompetentei teritoriale - cum se procedeaza? ganirolf ganirolf Buna ziua, In urma unui proces pe site-ul judecatoriei am regasit solutionarea dupa cum urmeaza: \" Admite excepţia necompetenţei teritoriale a ... (vezi toată discuția)
Exceptia necompetentei materiale ContSters42601 ContSters42601 Am avut o plingere in contencios adsministrativ depusa la Tribunalul bucuresti .La primul termen instanta a dat urmatoarea solutie:,,Admite excepţia ... (vezi toată discuția)
Declinare solutionare cauza allelena allelena Intr-un dosar, Tribunalul Bucuresti, sectia contencios administrativ si fiscal, in calitate de reclamant, am urmatoarea solutie: \"Tip solutie: Declină ... (vezi toată discuția)