avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj imobil fara intabulare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj imobil fara intabulare

sunt in proces de partaj din 2010pentru o casa cu fosta sotie,Imobilul a fost construit in timpul cazniciei nu este intabulat singurele acte ale casei suntr autorizatia de constructie si certificatul de urbanism acestea sunt pe numele meu si al surori mele!as vrea sa stiu ce procet din imobil este partajabil intre mine si sotia mea,intrucat in autorizatie mai figureaza un proprietar!Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: albert56 , utilizator 11:58, 20 Martie 2013
Nu stim cine ce a cerut, daca sora e parte in proces, cum si cu ce a contribuit sora la constructie, care e stadiul procesual, al cui era terenul si in ce cote...
Sa puneti aceasta problema in fata cui? Ca nu stim unde ati ajuns cu dosarul... aveti avocat, ce va spune?
buna ziua!in momentul asta procesul de partaj este in desfasurare a inceput in martie 2011.eu cerut 90% sotia a contestat si a cerut 50%!terenul de sub casa este al meu mostenit de la parinti mei .casa am facuto cu credite bancare care eu le mai platesc inca sotia refuzand sa le recunoasca.atunci cand am facut casa terenul de sub casa era in proprietatea mea si a surori mele apoi dupa ce am dezbatut succesiunea dupa parinti mia revenit mie.sora mea nu a cerut o cota din casa am intreba doar daca are acest drept.la constructia casei ma ajut de mai multe ori casa fiind facuta in regie proprie.va multumesc!!

Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare mirel.petcu mirel.petcu Buna Ziua! sunt in proces de partaj cu fosta,am o casa construita pe terenul meu mostenit ,fosta sotie si-a schimbat adersa insa refuza sa plece refuza sa ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters147020 ContSters147020 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema:in cazul unui divort, daca autorizatia de constructie a casei(bun comun al sotilor), este numai pe numele ... (vezi toată discuția)
Partaj calanceavasile calanceavasile Neam certat si ne am separat in fapt in 03 01 2003 dar am divortat legal in septembrie 2008 In 17 dec 2002 am optinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)