avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu

Am fost dat in somaj dar nu am primit drepturile salariale pentru doua luni si jumatate si nici un raspuns clar daca-i voi primi si cand.Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: fulguta , utilizator 15:04, 19 Martie 2013
Firma la care am lucrat nefiind in localitatea mea de domiciliu dialogam mai greu, la telefon nu ne raspunde decat contabila care nu stie cand se vor achita salariile,cat despre tabelul creditorilor chiar nu ne da nimeni nici o informatie
Fiind in insolventa luati legatura cu lichidatorul sau administratorul judiciar al societatii ...
Incetarea contractul de munca s-a facut in temeiul art.65(1)din Codul Muncii desfiintarea locului de munca din motive economice
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale carmenliv carmenliv In cazul in care o societate a intrat in faliment iar salariatii nu au au primit drepturile salariale,..., Cine achita salariile?..din ce fonduri? Salariatii ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu oana27elena oana27elena Buna seara, Societatea la care sunt angajata nu mi-a mai platit salariul pe lunile noiembrie si decembrie 2012 si din cate am inteles de la director va intra ... (vezi toată discuția)
Societate in faliment, lipsa plata datorii la stat cosmintby cosmintby O societate (SRL) nu a platit pe 6 ani datoriile angajatilor la stat, nu a acordat concedii de odihna in tot acest timp, iar acum a intrat in faliment, ... (vezi toată discuția)