avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala din culpa - consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala din culpa - consecinte

va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac in cazul de fata- anul trecut am fost implicata intr-un accident rutier pe un drum national cu o singura banda pe sens in timp ce semnalizam si faceam viraj la dreapta pentru a intra in curte neparasind banda de mers,masina din spate circula cu 72 km/h (in localitate) a intrat in lateralul meu dreapta rezultand vatamarea corporala a pasagerilor masinii din spate initial la 6 si 7 zile de ingrijiri medicale dupa care una dintre ele si-a prelungit la 14 zile de ingrijiri fara zile de spitalizare. in urma ''expertizei'' a reiesit ca de fapt circulam pe contrasens si am virat dreapta. in cazul ca se declara culpa comuna imi poate anula permisul? ce ma sfatuiti? va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 14:49, 19 Martie 2013
pai daca a intrat in lateralul dreapta ori erati pe contrasens ori erati pe banda de langa ax (daca erau doua benzi) - in ambele cazuri ati virat fara sa va asigurati, deci o sa va ia carnetul.

acum, eu zic ca problema dvs este ca va indreptati spre un dosar penal de vatamare corporala din culpa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident masina (depasire) Robertrobi Robertrobi Buna seara as dori sa va cer o parere,astazi am avut parte de un eveniment rutier, Mergeam linistit cu 60 km in fata mea era un taximetrist mergea incet pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor!! accident rutier cu vatamare corporala grava . andreyuz26 andreyuz26 Da ca sa incep cu inceputul . Pe data de 27.05.2008 m am deplasat cu autovehiculul personal impreuna cu inca 3 elevi(prieteni) de la mine din clasa (eu fiind ... (vezi toată discuția)