va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac in cazul de fata- anul trecut am fost implicata intr-un accident rutier pe un drum national cu o singura banda pe sens in timp ce semnalizam si faceam viraj la dreapta pentru a intra in curte neparasind banda de mers,masina din spate circula cu 72 km/h (in localitate) a intrat in lateralul meu dreapta rezultand vatamarea corporala a pasagerilor masinii din spate initial la 6 si 7 zile de ingrijiri medicale dupa care una dintre ele si-a prelungit la 14 zile de ingrijiri fara zile de spitalizare. in urma ''expertizei'' a reiesit ca de fapt circulam pe contrasens si am virat dreapta. in cazul ca se declara culpa comuna imi poate anula permisul? ce ma sfatuiti? va multumesc anticipat!
pai daca a intrat in lateralul dreapta ori erati pe contrasens ori erati pe banda de langa ax (daca erau doua benzi) - in ambele cazuri ati virat fara sa va asigurati, deci o sa va ia carnetul.
acum, eu zic ca problema dvs este ca va indreptati spre un dosar penal de vatamare corporala din culpa.