avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM pe perioada determinata

Buna ziua.
Se poate desface un contract individual de munca pe perioada determinata, cu acordul partilor, inainte de a expira termenul?
Cel mai recent răspuns: mihaela2513 , utilizator 16:34, 19 Martie 2013
Orice tip de c.i.m. poate inceta in conditiile prevazute de Codul Muncii, art.55 .. astfel, un c.i.m. incheiat pe durata determinata paote inceta inainte de expirarea termenului pentru care a fsot incheiat prin acordul partilor.
Da, se poate, Codul muncii nu face distinctie intre tipul de c.i.m la art. 55 lit. b...
Codul muncii nu face nicio distinctie cu privire la tip[ul c.i.m. in intreg articolul 55 .....
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim perioada determinata carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Este o problema daca se inceteaza un CIM per. det. inainte de termen - daca ambele parti sunt de acord ? ( 55 / b ). ... (vezi toată discuția)
Inchidere cim cu o litera gresita deliabrett32 deliabrett32 Buna ziua. Mi s-a inchis cim de catre scoala la care am functionat pana la 13 aprilie, odata cu intoarcerea titularei la post, cu art 55 lit b, desi eu nu ... (vezi toată discuția)
Lichidare cim in perioada determinata DiaD DiaD Daca societatea inchide punctul de lucru, pe baza hotararii AGA se poate lichida un CIM inainte sfarsitul perioadei stabilite la incheiere? Conform carui ... (vezi toată discuția)