avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Interpretarea ºi aplicarea legii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Interpretarea ºi aplicarea legii

Articolul 2 din Hotărârea nr. 1294/2001, face trimitere la legea pensiilor.
Cum trebuie interpretat acest articol şi cum trebuie aplicat?.
Mulţumesc.
Trebuie să revin şi să mai întreb:
Trimiterea care o face acest articol se face la toată legea 263/2010 sau numai în parte, deoarece potrivit normelor de aplicare a legii 263/2010, anexa nr.2 la lege se aplică în exclusivitate civililor?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare prevederi h.g.r. în contencios administrativ FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Bună seara, Am întocmit şi înaintat plângere administrativă prealabilă, prin care am solicitat revocarea unor prevederi ale unei anexe (anexă cu ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei de pensionare Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua tuturor. Am rugamintea sa ma ajutati cu o interpretare a urmatoarelor texte de lege: [b]Legea pensiilor (263/2010), Art. 55, Alin. 1) ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare se pun la pensie Zanoagamonica84 Zanoagamonica84 Am.depus la casa de pensii adeverința cu veniturile brute efectuate din 1990 până în 2001 și mia venit inapoi raspuns ca nu se pune nimic la pensie . ... (vezi toată discuția)