avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... revin asupra pensiei de invaliditate.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

revin asupra pensiei de invaliditate.

am fost sfatuita sa depun o plingere la procuratura impotriva acetei persoane care beneficiaza de pensie de invaliditate abuziv.
eu vin si intreb daca plingerea in scris este valabila si trimisa prin email si daca datele mele personale vor fi pastrate in secret ca nu vreau sa se afle identitatea mea.
Cel mai recent răspuns: remus11 , utilizator 18:41, 19 Martie 2013
Pai daca tot vreti sa faceti un denunt eu zic ca puteti accepta si unele consecinte mai putin placute!Daca se va face dosar penal, la inceperea procesului datele din dosar vor deveni cunoscute partilor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie la politie ContSters271470 ContSters271470 buna seara acum o luna am sesizat politia in legatura cu 2 persoane,care au comi s o frauda am trimis un e-mail iar politia ma solicitat sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Cand pot afla cine si cum a reclamat? dorel13 dorel13 La o societate s-a facut o perchezitie,control pentru delapidare. Administratorul societatii nu a facut acest lucru, deci probabil ca un \\"prieten\\" a vrut ... (vezi toată discuția)
Tot pentru expertiza falsa ContSters41941 ContSters41941 Procurorul nu a dispus cercetarea expertului, desi acesta a declarat la procuratura ca asa a considerat el, in ciuda faptului ca toate evidentele aratau ca ... (vezi toată discuția)