avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mopede - posesor permis cat. B, conditii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mopede - posesor permis cat. B, conditii

Buna seara!

Daca sunt posesorul permisului de conducere cat. B din anul 2003 pot conduce o mopeda si in ce conditii?multumesc!
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 09:48, 20 Martie 2013
P[uteti conduce cu cat. B si moped.Cu conditia sa fie inregistrat la primarie,sa aveti asigurare si din cate stiu trebuie facut si I.T.P pe acel moped.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
rares85, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru 3 luni de zile sau in functie de ce decide instanta shorinbogdan shorinbogdan Buna ziua, Pe data de 8 martie am fost implicat intr-un accident rutier. Conducatorul mopedului nu s-a asigurat in schimbarea benzii de mers si a intrat ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere pentru mopede bamselutz bamselutz Buna ziua, ma aflu in situatia de a avea permisul de conducere (B) retinut (dosar penal), povestea dureaza deja de 1 an de zile si sunt sanse sa raman pieton ... (vezi toată discuția)
Conducere mopede sandu155 sandu155 daca am permis de conducere ctg. B mai trebuie atestat pentru conducerea mopedelor? (vezi toată discuția)