avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

am avut o angajata care este in concediu de crestere a copilului pina in 28.04.2013., firma mea intre timp si-a suspendat activitatea pe o perioada de 3 ani,angajata ar vrea sa intre in somaj dupa aceasta data,dar eu ca firma cu activitatea suspendata cum procedez,ca ar trebui sa-i fac revenire si dupa aceea sa o dau in somaj,ori unde sa revina, sau poate sa intre in somaj fara revenire,va rog un sfat avizat.Multumesc
Cel mai recent răspuns: coca_ab , utilizator 17:22, 21 Martie 2013
Ii faceti revenirea si concedierea cu aceeasi data.
multumesc pentru raspunsul promt !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu crestere copil 2 ani mihaela71 mihaela71 la o societate in cursul lunii februerie revine din concediu crestere copil 2 ani una din salariate,insa punctul de lucru unde a lucrat acea persoana este ... (vezi toată discuția)
Revenirea la serviciu dupa concediul de crestere copil 2 ani. lavinia_radu lavinia_radu Gemenii mei fac pe data de 13 decembrie 2012 varsta de 2 anisori, insa decizia de concediu a fost incepand cu data de 25 ianuarie 2011. Incepand cu ce data ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata si dreptul la preaviz Ramona Bosinceanu Ramona Bosinceanu Buna ziua, de ceva vreme ma lovesc de o problema, destul de serioasa, as spune. Ceea ce este cu adevarat ciudat este ca, au ajuns si institutiile sa nu mai ... (vezi toată discuția)