avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare autoturism

buna seara,am achizitionat o masina care a fost adusa in tara acum 5 ani,are carte de romania,a avut mai multi cumparatori,iar ultimul rand de numere rosii a expirat pe 1 martie 2013.eu am cumparat-o de la un samsar si nu am nici un fiscal. ce pot face in situatia de fata? de la cine trebuie sa iau fiscal?va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
ovidiuracing, utilizator
Cel mai recent răspuns: ovidiuracing , utilizator 20:40, 2 Aprilie 2013
Ati fost foarte neclar in detaliile problemei.

Va rog sa imi confirmati ca am inteles bine situatia si va voi lamuri pe cat pot.
Eu am inteles ca ati cumparat o masina adusa in Romania acum 5 ani dar care de atunci si pana acum nu a fost inmatriculata permanent niciodata. masina este neinmatriculata si s-au scos numere rosii. Ce mi se pare ciudat e ca nr rosii se pot scoate doar de 3 ori x 1 luna deci masina asta a stat pe dreapta sa inteleg aproape 5 ani?

va trebuie certificat fiscal de la cel care a scos ultima data nr rosii.
ati inteles foarte bine. deci nu trebuie sa iau de la toti cei care au avut masina.......... va multumesc frumos
Evident ca nu trebuie sa luati de la toti. Dar stiti care e problema? Pentru a o lua in evidenta cel care a scos al 3lea set de numere rosii el trebuie sa fi avut fiscal de la al 2lea. iar al 2lea sa fi avut de la primul.
Si eu ce trebuie sa fac? Multumesc
Luati legatura cu ultimul care a scos numere rosii si cereti-i certificat fiscal.

Alte discuții în legătură

Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto oct 2017 sicabboy1 sicabboy1 Doresc sa cumpar un autovehicul de la o firma. Autovehiculul a fost adus din Germania si i s-a scos primul set de numere rosii in judetul TM. Este adevarat ca ... (vezi toată discuția)
Legal, pot solicita emiterea unor numere rosii noi? marixmx marixmx am cumparat o masina de la o pers. din oradea ,masina fiind adusa din belgia pe o firma din romania,firma a vandut-o unei pers fizice,iar pers respectiva ... (vezi toată discuția)