buna seara,am contestat un proces verbal de contraventie ,pe motivul ca in pv a fost descrisa fapta ,cum ca nu am acordat prioritate la pietoni, fapta a fost incadrata la articol 100.3.lit b,si mia fost suspedat dreptul de a conduce pe 30 de zile conform altui articol 100.3 lit c mai exact pentru neeacordare de prioritate la autovehicule. si amendat . bun instanta a hotarat admiterea plangeri in parte, transforma amenda in avertisment..
Acum intrebarea mea este ,ce inseamna admite in parte ??? am castigat sau nu ?
trebuie sa fac recurs ? si daca se poate duce alta persoana la tribunal sa depuna recursul , de exemplu fratele meu ,pt k eu sunt plecat din localitate,. va multumesc!!!
m-ati bagat in ceata.. ca sa zic asa , acum nu mai trebuie sa predau permisu pentru 30 de zile? in hotarare nu zice nimik si dea aceea intreb.
Va multumesc pentru raspunsurile date.
daca a admis in parte atunci logic ramane partea a2a adica suspendarea permisului. daca nu face nicio parte recurs atunci trebuie sa predati permisul in termen de 15 zile de la ramanerea definitiva si irevocabila a hot. jud. cititi ce scrie pe dovada de restituire a permisului cand l-ati recuperat cu certificatul de grefa.