avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat
Folosesc saga pentru salarii si pentru tinerea registrului electronic. In urma unui control am aflat ca se trimite eronat data de incetare a CIM-ului (data de incetare=ultima zi de munca) si mi s-a dat ca masura sa fac corectie in revisal. Saga nu are optiunea de corectie. O sa inregistrez firma in aplicatia celor de la ITM. Intrebarea mea este: trebuie sa inregistrez totii salariatii sau este corect daca inregistrez doar contractele cu probleme si trimit revisalul?
Cel mai recent răspuns: nicoleta_blu , utilizator 08:41, 20 Martie 2013
Trebuie sa inregistrati toti salariatii in aplicatia informatica Revisal pentru înfiinţarea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor: pusa la dispozitie de catre Inspectia Muncii
Am foarte multe incetari, daca introduc salariatii activi si din cei incetati doar pe cei la care trebuie sa fac corectie?

Va multumesc!
Normal ar fi sa introduceti toti salariati ...
Am inteles, speram sa fie mai simplu.

Va multumesc tare mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare revisal Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Voi prelua de la o persoana Revisalul pentru o societate. Va trebui sa instalez programul pe un alt calculator, la sediul angajatorului. ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)
Revisal Sorin Farcas Sorin Farcas O mica definitie si mici explicatii vis-a-vis de ...REVISAL? (vezi toată discuția)