avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fond funciar. Probleme expertize efectuate.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Fond funciar. Probleme expertize efectuate.

pt acelasi caz, judecatoarea a hotarat sa se faca o noua exp.tehnica, deoarece cauza a fost trimisa spre rejudecare de la tribunal
aceste 3 expertize sunt de 3 feluri, iar urmatoarea nu se arata a fi mai buna din cauza coruptiei expertilor, cat si din lipsa lor de preocupare si din nepricepere
ce sa fac ?, atunci cand sunt pe teren refuza sa consulte documentele
treaba asta o fac la primarie, isi noteaza in caiete, lasand impresia ca au inteles situatia, apoi in raport scriu tot felul de aberatii contrare actelor si sustinerilor mele
treaba cu expertul al doilea angajat de mine nu merge fiinca am prit ajutor judiciar
nu mai stiu ce sa fac, pana acum i am dat inapoi cu recursul, insa de acum incolo ma voi lasa prada lor, fiinca si judecatorii de la recurs au facut o recomandare in afara legii, si anume - sa se tina cont de data cererii de retrocedare in baza legii 18
nu este corect, fiindca cerea s a facut de parati mai inainte cu 10 zile, insa de pus in posesie au fost pusi mai tarziu
eu deja aveam posesia terenului cand ei au fost pusi in posesie peste o suprafata de a mea de teren pe vechiul amplasament
nu mai exista nici o opreliste deja au cerut suma de 8000 de lei despagubiri
si totusi as vrea sa va intreb daca in acest proces civil de fond funciar in care am invocat anumite art din lege cum ar fi 27(2.2), 55(1.2),116,art iii (iv), mai pot invoca si articole de lege de drept comun(drept civil), cum ar fi principiul de dovada si situatie de distins, avand TPmai vechi decat al paratilor?, sau alte art din drept civil
multumesc!:((X-(:angry:
Nu cunoastem obiectul dosarului. Nu puteti schimba temeiul juridic al cererii pe parcursul procesului , mai ales in fond dupa casarea cu trimitere spre rejudecare . Expertizele sunt intotdeauna diferite . Instanta o va alege pe cea care considera ca reflecta adevarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot deschide un nou proces? dogarudobra dogarudobra m-am judecat cu doua persoane fizice, cu comisia locala si cea judeteana pt restabilirea dreptului de proprietate asupra unei suprafete de teren care a fost in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am perdut la fond procesul de granituire iar apelul ... nelu b nelu b Buna ziua! am perdut la fond procesul de granituire iar apelul mi sa respins ca nefondat cu recurs in 30 de zile, mai exista vreo sansa sa castig la recurs? (vezi toată discuția)
Contestație în anulare crismunteanu crismunteanu In anul 2012 luna ianuarie, persoana juridica a chemat in judecata o firma de asigurari solicitand instantei sa dispuna obligarea paratei la plata unei daune ... (vezi toată discuția)