avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... care-i treaba cu dreptul asta de retentie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

care-i treaba cu dreptul asta de retentie?

mi s-a spus ca prea multe in literatura de specialitate nu prea se spune despre acest drept

ca tot sa mai traga de timp dupa cate vad....partea adversa imi cere despagubiri la ce "au facut ei la imobil" cu drept de retentie. deci...nu mai au nici un drept sa stea acolo...doar simplu fapt ca usa e incuiata intr-o camera si in alta ca locuiesc parintii dansilor...si cer acest drept. in ce baza?

ce e cu dreptul asta de retentie?
chiar se poate asa ceva daca nu mai au nici un drept clar/legal sa mai ceara si dreptul de retentie?X-(
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 13:24, 22 Februarie 2009
Cheltuielile de agrement sau voluptorii (impensae voluptoriae), prevăzute de art. 1346 Cod civil şi care au ca scop înfrumuseţarea lucrului. Aceste cheltuieli efectuate de posesor pentru plăcerea lui estetică nu măresc valoarea lucrului.
multumesc frumos!=D>

toate cele bune!:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de retentie in contract corstef corstef eu ca si locator pot introduce in contractul de inchiriere un drept de retentie asupra unui bun al locatarului? Cand spun \"bun\" ma refer la orice bun ce ... (vezi toată discuția)
Înainte de a ne căsători m-a luat în spațiu la ea după a ... @Claudiuz @Claudiuz Înainte de nea căsători ma luat în spațiu la ea După a trecut casa pe copilul ei eu am adresa acolo la casa am și investit în casa poate sa vina copilu ... (vezi toată discuția)