avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prescriere credit card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prescriere credit card

Buna ziua
Recent am primit o instiintare de la o firma de recuperare care spune ca am o restanta la un card de credit facut in 2001 si la care s-au platit rate pana in 2006 suma restanta fiind de1600 ron . Mentionez ca nu am platit nici eu nici familia nici o rata pentru simplul fapt ca mi-am schimbat domiciliul in 2003 iar pina atunci nu stiu sa fi platit. Scrisoarea a venit cu suma de plata de 3500 ron. Nu am semnat nici un angajament si nici de primirea scrisorii.Intrebarea mea este daca acest credit nu s-a prescris
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 16:06, 20 Martie 2013
Este prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun aziua horia33 horia33 Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)
Credite- imposibilitate plata ContSters313331 ContSters313331 Buna ziua! Am cumparat produse electronice de la Flanco cu plata in 60 de rate lunare , am dus ratele pana la capat imediat dupa ce-am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi thomas2003 thomas2003 Buna ziua! Am apelat la provident in iulie 2010, din X motive oricum neimportante, nu am mai putut plati cred ca din septembrie 2010. In ianuarie 2011 ... (vezi toată discuția)