avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA teren tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

teren tva

Buna ziua..Am construit o cladire de locuinte colective pe un teren aflat in proprietatea unei persoane fizice..pentru incheierea contractelor de vanzare cumparare ale apartamentelor rezultate As dori sa inchei un contract de colaborare cu proprietarul terenului astfel incat din pretul total rezultat acestuia sa-i revina valoarea terenului iar diferenta o incasez eu ca si pfa platitor de tva..In contractele catre terti vom fi doi vanzatori deci va aparea o vanzare repetitiva si in ceea ce priveste terenul..Intrebarea mea este daca valoarea terenului va fi taxata cu tva in acest caz tinand cont ca e un singur c.f..multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: Carmen Jurubita , Contabil 02:54, 21 Martie 2013
art. 141 alin 2 lit f CF
cu tva- tren cu costructie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colectare tva privind imobile achizitionate de la pers fizice Bbianca Bbianca Buna ziua, In cazul in care o SOC vrea sa vanda un imobil(constructie 2009) achizitionat de la o persoana fizica ,colecteaza TVA? Mentionez ca vanzarea se va ... (vezi toată discuția)
Tva vanzare teren si cladire iuli-ana iuli-ana la vanzarea unui teren cu constructie pe el se poate percepe tva de 19% la teren si 5% la cladire sau sunt scutite de tva, mentionez ca au fost cumparate in ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren si casa, tva dreptatesiadevar dreptatesiadevar o firma detine prin contract de vinzare - cumparare un teren si o casa,ambele pe acelasi cadastru si pe acelasi contract( o curte cu casa) cumparate de la o ... (vezi toată discuția)