avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am nevoie de informatii cu privire la angajare de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am nevoie de informatii cu privire la angajare de personal

am un PFA cu activitate comerciala si doresc sa angajez o vanzatoare. Ce trebuie sa fac ?Unde merg mai intai?
Trebuie sa mergeti la Inspectoratul Teritorial de Munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea ca si gestionar depozit echivaleaza cu cea de lucrator comercial? kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca vechimea pe postul de gestionar depozit echivaleaza cu cea de lucrator comercial, pentru ca doresc sa infiintez o ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat la pfa OanaAura OanaAura Buna ziua vreu sa angajez o persoana pe PFA-ul meu. Ce pasi trebuie sa urmez? Am inteles ca trebuie sa merg la ITM si ca imi trebuie neaparat semnatura ... (vezi toată discuția)
Angajare intreprindere individuala MARIAN76 MARIAN76 am o intreprindere individuala cu activitatea principala comert cu amanuntul.Pot sa angajez o persoana in functia de lucrator gestionar? (vezi toată discuția)