avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Asociatii de propietari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Asociatii de propietari

Buna seara !
La asociatia noastra avem urmatoarea situatie :
-PRESEDINTE:contract de mandat , angajat in alta parte cu carte de munca,salariu net 160,00 lei.
CENZOR:contract de mandat,pensionar,salariu net 160,00 lei.
ADMINISTRATOR:contract individual de munca,angajat in alta parte cu carte de munca,salariu net 700,00 lei.
INGRIJITOARE SCARA:contract individual de munca,singurul venit pentru care plateste contributii sociale,salariu net 500,00 lei.
Va rog daca se poate sa ne explice cineva care sunt contributiile sociale pentru fiecare ,detaliat cu sume (angajat / asociatie ).
Mentionez ca am un program de calcul dar sumele datorate ca si contributii sociale mi-se par mari ,comparativ cu salariile nete platite.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:03, 20 Martie 2013
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2013
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca un pensionar anticipat parţial să fie mandatat ca preşedinte asociaţie otilia_liv otilia_liv As dori sa stiu daca un pensionar anticipat partial, care are stagiul de cotizare de 41 ani si un an si 4 luni pana la limita de varsta , poate fi mandatat ca ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru contract de mandat presedinte si cenzori asociatie fastman68 fastman68 As dori sa stiu care sunt contributiile dupa ultimele reglementari pentru contractele de mandat presedinte si cenzori asosciatie si unde se inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu presedinte asociatie de proprietari Anonim7777 Anonim7777 Buna ziua, Va rog frumos, am nevoie de un model de calcul salariu (eventual in format excel daca se poate). Venitul net obtinut lunar de la asociatia de ... (vezi toată discuția)