avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Teren- pentru asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Teren- pentru asociatie

Cum poate fi dat pentru folosinta unei asociatii un teren dar sa nu fie donat, dar nici cel care il da sa nu platesca impozit pt arendare sau inchiriere?
Cel mai recent răspuns: Consilier Juridic , 13:08, 16 Aprilie 2013
Dacă știu bine,..comodatul ar fi o soluție!
Contract de comodat cu mentiunea de plata a impozitului aferent si a celorlalte cheltuieli legate de folosinta lotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren agricol mogadaniel2000 mogadaniel2000 Buna seara! Bunicii mei au luat in arenda dupa revolutie un teren agricol. Proprietarul terenului este veteran de razboi, deci dupa introducerea impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Masina inchiriata firmei proprii DAIANA_ DAIANA_ Buna dimineata, Am si eu nevoie de cateva sfaturi cat mai urgent. V-as ruga sa- mi dati cateva detalii despre ce presupune inchirierea masinii proprii de ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat auto prd_nicolae prd_nicolae in vederea deducerii cheltuielilor cu combustibilul pentru un contract de comodat auto este necesara notarizarea acestuia?:( (vezi toată discuția)