avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionar +DDA- rog un raspuns
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionar +DDA- rog un raspuns

Buna ziua ,sunt pensionar cu gr de invalid.3deci am o pensie de boala si mau angajat cu un contract de drepturi de autor la o firma cu juimatate de norma pt. 700 ron , m-am inregistrat la admin. financiara. As dori sa stiu daca am alte obligatii catre stat inafara de cei 10% platiti de firma si 6,5% pe care vs trebui sa-i platesc la anul - nu ma intereseaza contrib. pt.pensie limita de varsta , nu ma vad sa ajung benefciez de ea ----rog raspuns concret
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:20, 23 Februarie 2009
Intrati pe www.pensiiprahova.ro si veti primi un raspuns complet si competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi vor anula pensia? mara_andreea mara_andreea Imi vor anula pensia daca as dori sa lucrez jumatate de norma? Mentionez ca pensia este sub 700 ron. As dori sa stiu daca se poate angaja jumatate de norma si ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare despre pensii! Kheops Kheops Mama mea are 50 de ani vrea sa iese la pensie pe caz de boala,dar nu are asigurare medicala platita din anul 2000. Intrebarea este cat ar costa asigurarea ... (vezi toată discuția)
Conditiile angajarii in cazul pensionarilor pe caz de boala BeN11 BeN11 Buna Ziua, am si eu o probl, si as avea nevoie de un raspuns: Am un caz , pensionar pe caz de boala,gradul III, ( se avizeaza in fiecare an la medic), 54 ... (vezi toată discuția)