avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii

Buna ziua,

Lucrez la o firma industriala in cadrul departamentului resurse umane si trebuie sa fac cumul de functii.
Am o persoana care este Responsabil Protectia Muncii si Responsabil Cu Supravegherea Tehnica a Instalatiilor/Echipamentelor din domeniul ISCIR.
La Auditul din 2012 s-a cerut constituirea Serviciului Privat Situatii de Urgenta.

Se poate face cumul de functii intre cele 3 enumerate mai sus?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 25 Martie 2013
Sunteti din sectorul bugetar sau privat?
Sunt din sectorul privat.
Potrivit art.24 alin.2 din Normele Metodologice de aplicare a prevederilor Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/2006, lucrătorii din cadrul serviciului intern de prevenire şi protecţie trebuie să desfăşoare numai activităţi de prevenire şi protecţie şi cel mult activităţi complementare cum ar fi: prevenirea şi stingerea incendiilor şi protecţia mediului.

Asadar, legea prevede ca lucratorii desemnati trebuie sa aiba, in principal, atributii privind securitatea si sanatatea in munca si, cel mult, atributii complementare, a activitatea de prevenire si stingere a incendiilor si protectia mediului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inca o functie in plus micutu50 micutu50 Buna ziua, Sunt angajat ca si Coordonator SSM, cadru tehnic PSI, responsabil mediu si RSVTI, Intre timp firma vrea sa fiu si inspector in protectie ... (vezi toată discuția)
Inspector de protectia muncii si alte sarcini prin fisa postului nicoleta805 nicoleta805 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie : sunt incadrata la o unitate bugetara (cu 80 de salariati), in functia de inspector protectia muncii din anul ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii? sorinciobanu sorinciobanu in anul 2008 am fost numit prin decizie inspector ssm si su,la 3 luni de zile am fost trimis sa fac cursurile de RSVTI-ISCIR,am primit decizie si pentru acest ... (vezi toată discuția)